Gdje gledati serije online

Gledanje serija online postalo je jedan od najpopularnijih oblika zabave.

S obzirom na veliki broj dostupnih platformi, pronalaženje pravog mjesta za gledanje serija može biti izazovno.

U nastavku donosimo pregled najboljih opcija za gledanje serija online, uključujući plaćene i besplatne usluge.

1. Netflix

Netflix je jedan od najpoznatijih servisa za streaming video sadržaja. Nudi ogroman izbor serija i filmova, uključujući originalne produkcije koje su postale globalni hitovi poput “Stranger Things”, “The Crown” i “Money Heist”. Netflix nudi različite planove pretplate, a svi uključuju neograničen pristup sadržaju bez oglasa.

2. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video je još jedna popularna platforma za gledanje serija online. Kao dio Amazon Prime članstva, korisnici dobivaju pristup velikom broju serija, uključujući originalne produkcije kao što su “The Marvelous Mrs. Maisel”, “The Boys” i “Fleabag”. Amazon Prime također nudi mogućnost iznajmljivanja ili kupovine dodatnog sadržaja koji nije uključen u pretplatu.

gledanje serija online
Gledanje serija online

3. Hulu

Hulu je popularan izbor za gledanje serija, posebno za one koji žele pratiti najnovije epizode TV emisija ubrzo nakon što su prikazane na televiziji. Hulu nudi različite planove pretplate, uključujući opciju bez oglasa. Osim serija, Hulu također nudi filmove i originalne sadržaje poput “The Handmaid’s Tale”.

4. HBO Max

HBO Max nudi širok spektar sadržaja, uključujući popularne serije iz HBO produkcije kao što su “Game of Thrones”, “Westworld” i “Euphoria”. Osim HBO serija, platforma nudi i razne filmove, dokumentarce i sadržaje iz Warner Bros. kataloga. HBO Max je dostupan uz mjesečnu pretplatu.

5. Disney+

Disney+ je idealan za ljubitelje Disneyjevih klasika, Marvel filmova, Star Wars franšize i Pixar animacija. Platforma nudi i originalne serije poput “The Mandalorian” i “WandaVision”. Disney+ je dostupan uz mjesečnu ili godišnju pretplatu, a korisnici mogu uživati u visokoj kvaliteti video sadržaja bez oglasa.

gledanje serija online
Gledanje serija online

6. Apple TV+

Apple TV+ je relativno nova platforma koja se brzo etablirala s kvalitetnim originalnim sadržajem. Serije poput “Ted Lasso”, “The Morning Show” i “See” privukle su veliku pažnju gledatelja. Apple TV+ nudi jednostavnu pretplatu s pristupom cijelom katalogu sadržaja bez dodatnih troškova.

7. YouTube

YouTube je jedinstvena platforma koja nudi besplatan pristup velikom broju serija i emisija, iako je većina sadržaja dostupna uz oglase.

Postoje i premium opcije kao što je YouTube Premium, koje omogućuju gledanje bez oglasa i pristup ekskluzivnim sadržajima. YouTube također nudi mogućnost kupovine ili iznajmljivanja pojedinačnih serija i filmova.

Besplatne opcije za gledanje serija online

Osim plaćenih platformi, postoje i besplatne opcije za gledanje serija online. Neki od njih uključuju:

  • Tubi: Nudi besplatan streaming velikog broja serija i filmova uz oglase.
  • Crackle: Sonyjeva platforma koja nudi besplatan pristup različitim serijama i filmovima.
  • Popcornflix: Besplatna platforma s velikim brojem serija i filmova dostupnih uz oglase.

Osim Tubi, Crackle i Popcornflix, postoji još nekoliko preporuka za besplatno gledanje serija online:

gledanje serija online
Gledanje serija online

1. Pluto TV

Pluto TV je besplatna platforma koja nudi velik izbor televizijskih kanala, uključujući one koji prikazuju serije, filmove, vijesti, sport i zabavne emisije. Platforma je dostupna u mnogim zemljama i podržana je oglasima, tako da korisnici mogu besplatno uživati u sadržaju.

2. Vudu

Vudu je poznat po opciji iznajmljivanja i kupovine filmova, ali također nudi i veliku biblioteku besplatnog sadržaja podržanog oglasima. Možete pronaći razne serije i filmove koje možete gledati besplatno.

3. IMDb TV

IMDb TV, koji je u vlasništvu Amazona, nudi besplatan streaming serija i filmova uz oglase. Platforma ima dobar izbor popularnih serija i filmova, a dostupan je putem IMDb aplikacije i Amazon Prime Video aplikacije.

4. The Roku Channel

The Roku Channel nudi besplatan sadržaj za streaming uključujući serije, filmove i emisije. Dostupan je putem Roku uređaja, ali i na webu i mobilnim aplikacijama. Sadržaj je podržan oglasima, a izbor je širok i raznovrstan.

5. Peacock

Peacock, streaming platforma u vlasništvu NBCUniversal-a, nudi besplatnu verziju koja uključuje veliki izbor serija i filmova. Postoji i premium opcija koja uklanja oglase i dodaje dodatni sadržaj, ali i besplatna verzija nudi mnogo toga za gledanje.

6. Kanali lokalnih televizija

Mnoge lokalne televizijske mreže nude besplatan streaming svojih programa putem svojih web stranica ili aplikacija. Ovo uključuje serije, vijesti i druge emisije koje su dostupne besplatno gledateljima.

gledanje serija online

7. Kanopy

Kanopy je besplatna streaming platforma dostupna putem knjižnica i univerziteta. Sve što vam je potrebno je knjižnična kartica ili studentski ID da biste pristupili njihovom bogatom katalogu serija, filmova i dokumentaraca.

8. Hoopla

Hoopla je još jedna platforma koja je povezana s lokalnim knjižnicama. Omogućuje korisnicima posudbu digitalnog sadržaja, uključujući serije, filmove, glazbu i knjige. Potrebna vam je knjižnična kartica da biste koristili ovu uslugu.

9. Crunchyroll

Za ljubitelje animea, Crunchyroll nudi besplatan pristup velikom broju anime serija uz oglase. Postoji i premium verzija koja uklanja oglase i omogućava pristup dodatnom sadržaju, ali i besplatna verzija nudi mnogo toga za gledanje.

10. CW Seed

CW Seed je besplatna streaming platforma koja nudi serije i emisije iz CW mreže, uključujući neke originalne serije i klasike. Sadržaj je podržan oglasima, ali je dostupan besplatno za gledatelje.

Legalnost i sigurnost

Važno je napomenuti da je gledanje serija putem legalnih platformi ne samo sigurnije, već i podržava kreatore sadržaja. Korištenje nelegalnih stranica može biti rizično zbog potencijalnog zlonamjernog softvera i kršenja autorskih prava. Preporučuje se korištenje pouzdanih i legalnih servisa za streaming.

Zaključak

S obzirom na širok spektar dostupnih opcija, gledanje serija online nikada nije bilo lakše. Bez obzira tražite li najnovije hit serije, klasične emisije ili originalne produkcije, postoji platforma koja će zadovoljiti vaše potrebe.

Od popularnih servisa poput Netflixa i Amazona, do besplatnih opcija kao što su Tubi i Crackle, mogućnosti su gotovo neograničene.

Odabir prave platforme ovisi o vašim preferencijama, budžetu i omiljenim žanrovima, stoga istražite opcije i uživajte u svom omiljenom sadržaju.

Preporučujemo da pročitate:

TAGOVI:

Promo

Pročitaj još