O Nama

Dobrodošli u pokret napretka – dobrodošli u abf.ba!

abf.ba je vaš prozor u svijet suvremenih tema, noviteta i ideja. U moru informacija, mi smo vaš pouzdan vodič, fokusirani na pružanje zanimljivih, relevantnih i inspirativnih sadržaja.

Kao moderan medijski magazin, abf.ba je posvećen obogaćivanju vaše svakodnevice kroz širok spektar tema: od biznisa i tehnologije, preko lifestyle-a, zabave i sporta, do neodoljivih zanimljivosti koje šire vaše vidike.

Naša Misija

U abf.ba vjerujemo da svijet oko nas ne prestaje rasti i mijenjati se, a s njim i mi. Naša misija je da vas informiramo, educiramo, i zabavljamo, pritom ostajući vaš pouzdani izvor novosti i savjeta.

Inspiriramo čitatelje da tragaju za novim znanjima, da budu u toku s najnovijim trendovima, i da aktivno sudjeluju u dinamičnom globalnom okruženju.

Naš Tim

abf.ba čine strastveni profesionalci: novinari, urednici, analitičari i stručnjaci iz različitih područja. Svjesni smo da se iza svakog članka, savjeta ili priče krije ljudski dodir i profesionalna posvećenost.

Zajedno radimo na tome da vam donesemo provjerene i korisne informacije koje će obogatiti vašu osobnu i profesionalnu perspektivu.

Što Nudimo?

Biznis i Tehnologija: Savjeti za karijeru, inovacije, startup kultura, financijska tržišta, i najnovija tehnološka dostignuća.

Lifestyle: Savjeti za uravnoteženiji život, moda, zdravlje, putovanja, interijeri i eksterijeri.

Zabava i Sport: Najnovije vijesti iz svijeta filma, glazbe, književnosti, kao i analize, rezultati, i duboki uvidi u svijet sporta.

Zanimljivosti: Neobične priče, zanimljive činjenice, i inspirativni ljudi iz svih krajeva svijeta.

Zašto abf.ba?

abf.ba stremi biti više od običnog medija. Naš cilj je stvoriti zajednicu pojedinaca koji su željni znanja, promjena, i napretka. Ovdje ste ne samo da biste čitali vijesti, već da sudjelujete u stvaranju boljeg i informiranijeg društva.

Budite Dio Pokreta!

Pridružite nam se na našem putu – čitajte nas, komentirajte, dijelite i budite aktivni sudionici u oblikovanju svijeta oko nas. Vaš glas je važan. Vaše mišljenje oblikuje naš sadržaj. Zajedno, stvaramo pokret koji mijenja, informira, i inspirira.

Dobrodošli u abf.ba – gdje pokret stvara promjenu!


Ako imate bilo kakva pitanja, prijedloge ili želite surađivati s nama, slobodno nas kontaktirajte na info@abf.ba. Za poslovne upite javite nam se na marketing@tnt.ba. abf.ba je dio medijske grupacije TNT Group.